Professionele reiniging en onderhoud

Bel gerust voor deskundig advies
06 - 54 680 459
Uw winkelwagen is leeg

Coating op kozijnen

Kunststof en aluminium kozijnen zijn onderhoudsarm, helemaal vergeleken met houten kozijnen. Dit betekent echter niet dat kunststof en aluminium kozijnen niet onderhouden te hoeven worden. Verkleuring treedt na verloop van tijd op, helemaal in de volle zon. Ook kunnen kozijnen beschadigen, bijvoorbeeld na het vormen van aanslag. Veel mensen gebruiken autowax om kozijnen te behandelen, wat echter slechts een korte termijn oplossing is - bovendien is het behoorlijk arbeidsintensief. 

Wij raden daarom altijd een coating aan. 

 

Bel ons gerust voor advies of om een afspraak te plannen.

Kozijnen als nieuw

Het laten coaten van kozijnen levert een prachtig resultaat op, maar bovenal zorgt het ervoor dat uw kozijnen niet achteruitgaan. Zonder coating kunnen - met name aluminium en kunststof - kozijnen zichtbare tekenen van verval tonen, denk bijvoorbeeld aan verkleuring en aantasting door weersinvloeden. Een coating aanbrengen maakt het vervangen van de oude materialen in de meeste gevallen overbodig. En dat scheelt aanzienlijk in de portemonnee. 

De coating die wij gebruiken, zorgt ervoor dat uw kozijnen er weer als nieuw uitzien. 

Wij brengen de coating altijd snel en zonder hinder voor de omgeving aan. Na 45 minuten zijn de kozijnen al stofdroog. De coating is bestand tegen UV straling, alle weersinvloeden, chemicaliën en corrosieve zouten. Kortom; een goedkope, maar zeer effectieve methode om uw kozijnen te onderhouden. Nadat de coating is aangebracht, adviseren wij een jaarlijkse check-up van de aluminium kozijnen en kunststof elementen. Op deze manier blijft de coating optimaal. Eventuele beschadigingen kunnen wij direct behandelen.