Professionele reiniging en onderhoud

Bel gerust voor deskundig advies
06 - 54 680 459
Uw winkelwagen is leeg

Houten kozijnen schoonmaken

Het is verstandig om houten kozijnen jaarlijks schoon te maken, zodat het hout- en schilderwerk langer meegaat.

Tijdens deze jaarlijkse schoonmaak kunt u direct controleren of er zwakke plekken in de kozijnen zijn ontstaan zodat u deze kunt schuren en overschilderen. Wanneer houten kozijnen op de juiste wijze worden schoongemaakt en onderhouden voorkomt dit ook houtrot. Dit alles geldt ook voor boei- en rabatdelen en al het andere houtwerk aan uw woning of bedrijfspand.

Daarnaast adviseren we u om hardhout eens per vijf jaar te schuren en te schilderen. Een zachthouten kozijnen is vochtgevoeliger en kan daarom beter eens per twee jaar voorzien worden van een nieuwe verflaag. 

Moderne, millievriendelijke apparatuur

Houten kozijnen kunnen worden schoongemaakt met Easyshine, een goed reinigende shampoo die het houtwerk ook nog eens glans geeft! 

Met behulp van moderne, milieuvriendelijke apparatuur en middelen is EC Clean voor u de perfecte partner om uw kozijnen of complete woning/(bedrijfs)pand weer te laten stralen! Graag komen we vrijblijvend bij u langs voor advies met een offerte op maat en het eventueel plannen van meerjarige onderhoudsbezoeken.

Bel ons gerust voor advies of om een afspraak te plannen.